طرح تولید‌ و مونتاژ کامیون دوو

  • مبلغ جمع‌آوری شده: 5,120,455,000
  • درصد پیشرفت: 8 ٪
  • هدف نهایی 58,000,000,000
اطلاعات پایه

سرمایه مورد نیاز

58,000,000,000 تومان

پیش بینی سود

43 ٪

حوزه سرمایه گذاری

صنایع حمل و نقل

نوع سرمایه گذاری

سرمایه اولیه

مدل سرمایه گذاری

شناور

تاریخ شروع جذب سرمایه

1402/9/5

تاریخ پایان جذب سرمایه

1402/11/9

تواتر پرداخت سود

سه ماهه

درصد تواتر پرداخت سود

12

نوع ضمانت نامه

ضمانت حسن انجام تعهدات

اطلاعات بورسی
نماد طرح(فارسی)
کاریزبنس
نماد طرح(انگلیسی)
kabeness
قیمت گواهی
1,000
تعداد کل گواهی قابل عرضه
58000000
طرح کسب و کار
  • ایده اصلی

    برای دسته‌بندی انواع کامیون‌ها معیارهای متفاوتی وجود دارد. کامیون ۱۸ تنی دوو، در نوع کامیون‌های باری تک‌محوری شناخته می‌شود. این خودروها، در قسمت انتهایی خود دارای یک محور بوده و همچنین امکان تغییر کاربری به خودروهای آتش‌نشانی را دارا هستند. واردات این محصولات، به صورت قطعات کاملا جدا از هم (CKD مخفف عبارت Completely Knocked Down) به داخل کشور انجام می‌شود. بعد از واردات فرآیند مونتاژ محصولات در خط تولید مجموعه، که واقع شده در منطقه ویژه سلفچگان قم است، آغاز می‌شود. تولید خودرو به‌ روش CKD، در اغلب اوقات نیازمند انتقال تکنولوژی و آموزش نیروهای خط تولید است؛ به همین منظور، تعرفه واردات قطعات CKD در اکثر کشورها، پایین‌تر از تعرفه واردات خودرو به شیوه‌های دیگر تعیین می‌شود تا خودروسازان برای سرمایه‌گذاری و احداث خط تولید، انگیزه لازم را داشته باشند. همچنین خودروهای تولید شده به روش CKD، قیمت مقرون‌ به‌ صرفه‌تری نسبت به نمونه‌های وارداتی CBU و تولیدی SKD دارند.

  • اندازه بازار

    Prnewswire پیش‌بینی می‌کند اندازه بازار جهانی حمل‌ونقل خودروهای سنگین از ارزش 1,663.34 میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) ۱۰.۳ درصد به حجم 1,833.94 میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ برسد و تا سال ۲۰۲۶ با نرخ رشد مرکب سالانه ۹.۱ درصد اندازه این بازار به مبلغ 2,594.36 میلیارد دلار دست یابد. ارزش بازار خودروی ایران در سال 2021 به 28.85 میلیارد دلار رسید و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2027 به 49.92 میلیارد دلار با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 9.57 درصد برسد. بر اساس نوع وسایل نقلیه، این بازار به خودروهای سواری، وسایل نقلیه تجاری و موتورسیکلت تقسیم می‌شود. تولید خودروهای سواری در ایران در سال 2020 با افزایش 7 درصدی نسبت به سال قبل از آن، 826 هزار و 210 دستگاه را به ثبت رساند. فروش تمام خودروهای سواری در سال 2020 با افزایش 8.7 درصدی فروش نسبت به سال 2019، به 816,497 دستگاه رسیده است.

  • بازار هدف

    براساس گزارش منتشر شده توسط اقتصاد ۲۴، تا سال ۱۳۹۸، ۳۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه موتوری درحال حرکت در ایران وجود داشته است. طبق گزارش بیمه مرکزی از مجموع ۳۶.۶ میلیون دستگاه وسیله نقلیه، تعداد ۱۴ میلیون و ۸۲۲ هزار دستگاه موتورسیکلت‌ و مابقی به سایر وسایل نقلیه مربوط می‌شود. آمارهای سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای و دیگر دستگاه‌های دولتی نشان می‌دهد در مجموع با کنار گذاشتن وسایل نقلیه کشاورزی، در سطح کشور به‌طور دقیق ۲۱ میلیون و ۷۷۸ هزار خودروی فعال و دارای پلاک نصب‌شده در کشور وجود دارد که خودروهای باری و سنگین شامل 3 میلیون و 408 هزار دستگاه می‌شود؛ همچنین ۱۸ میلیون و ۳۷۰ هزار دستگاه خودرو سواری (شخصی و عمومی) در کشور وجود دارد. با استفاده از نسبت خودروهای باری و سنگین به خودروهای سواری در سال ۱۳۹۸ و تعداد خودروهای سواری به فروش رسیده اعلام شده در سال ۲۰۲۰ می‌توان تعداد خودروهای سنگین در سال ۲۰۲۰ را برابر با 151 هزار و 476 دستگاه تخمین زد و با نرخ رشد مرکب سالانه 9.57 درصدی بازار خودروی ایران، تعداد خودروهای سنگین در سال ۲۰۲۲، 181 هزار و 855 دستگاه برآورد می‌شود.

  • روش درآمدزایی

    توجه به استراتژی تعیین شده در جهت توسعه و افزایش سهم بازار و در نظر گرفتن رشد فروش ۱۲۱.۵ درصدی شرکت در بازه‌ی 6 ماه سال 1401 نسبت به کل سال ۱۴۰۰، تلاش مجموعه در تولید و فروش حداکثری است. در طرح تأمین مالی جمعی مذکور تمامی منابع صرف خرید مواد اولیه شده و مابقی هزینه‌ها از جمله بازاریابی بر عهده خود مجموعه است؛ اما به طور کلی شرکت با در نظر گرفتن طرح‌های فروش اقساطی برای مشتریان سعی در افزایش فروش و کسب سهم بیشتری در بازار دارد. به‌طور کلی قیمت فروش محصول توسط مجموعه با توجه به شرایط بازار و بر مبنای نرخ‌های رایج، به صورت رقابتی در جهت کسب سهم بیشتر بازار، مشخص می‌شود.

  • هزینه ها

    هزینه‌ها شامل: 1. مواد اولیه 2. هزینه دستمزد 3. هزینه فضای کاری، اداری و لجستیک است که بیشترین سهم (حدود 67 درصد) از هزینه‌ها مربوط به مواد اولیه است.

  • نحوه بازاریابی

    شرکت مدیریت ثروت رابین در نظر دارد با روش‌هایی که در ادامه به آن اشاره می‌شود، به منظور جذب مشتریان خود، اقدام نماید: 1- شرکت در نمایشگاه‌های بورس، بانک، بیمه و ... 2- فعالیت و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام، لینکدین و ... 3- ارسال پیامک و ایمیل 4- سئو و تبلیغات بنری 5- برگزاری کارگاه‌های آموزشی 6- برگزاری همایش‌ها و رویداد برای سرمایه‌گذاران و معامله‌گران 7- ادنتورک در مرورگر گوگل

  • مزیت رقابتی

    آمار و اطلاعات معاملات فیزیکی بورس کالا، متوسط قیمت فروش 38.1 میلیارد ریالی را برای هر دستگاه نشان می‌دهد و با مقایسه قیمت فروش پیش‌بینی شده، هر دستگاه کامیون ۱۸ تنی در طرح تأمین مالی جمعی واردات و مونتاژ، می‌توان دریافت شرکت کاسپین خودرو منطقه آزاد انزلی، استراتژی ارائه قیمت رقابتی در بازار را در پیش گرفته است و قیمتی که ارائه می‌کند نرخ پایین‌تری نسبت به سایر محصولات بازار دارد.

  • مدیریت ریسک

    ریسک عدم تسویه نقدی مشتریان در مدت طرح و افزایش دوره گردش: در صورت وقوع بر عهده متقاضی خواهد بود. در صورت فروش نسیه، در پایان طرح هر میزان مطالبات وصول نشده باقیمانده حال شده فرض می‌شود و سرمایه‌پذیر موظف به تسویه مبالغ در پایان طرح می‌باشد. ریسک عدم امکان تهیه مواد غذایی مورد نیاز به هر دلیلی: با توجه به سوابق شرکت امکان وقوع این ریسک بسیار کم بوده و در صورت وقوع متقاضی می‌بایست مبالغ به‌کار گرفته نشده در طرح را سرمایه‌گذاران بازگرداند. ریسک فساد محصولات خریداری شده: هرگونه فساد در کالاهای موضوع طرح بر عهده متقاضی خواهد بود. متقاضی متعهد به خرید و فروش کالاهای با احتمال فساد پایین می‌باشد و یا اگر محصولات با ریسک فساد خریداری کرد شرایط لازم برای نگهداری و اثار این نوع محصولات را تامین کند. افزایش قیمت ارز و نرخ تورم: متقاضی میبایست با توجه به قیمت خرید کالاهای مصرفی و غذایی، قیمت فروش را طوری تعیین نماید که حداقل حاشیه سود برآوردی برای سرمایه‌گذاران حفظ گردد. این ریسک بر عهده طرفین می‌باشد. ریسک عدم فروش کالاها به میزان برآورد شده در طرح: با توجه به برآورد شرکت از میزان تقاضای بازار احتمال وقوع این ریسک پایین برآورد می‌گردد. لازم به ذکر است که متقاضی در صورت فروش نرفتن کالای مذکور در طرح، موظف به بازخرید محصولات خواهد بود به نحوی که حداقل سود برآورد شده در طرح برای سرمایه‌گذاران محقق گردد. آسیب به محصولات پیش از تحویل به مشتری(آتش سوزی، منقضی شدن محصولات، سرقت و ...): سرمایه‌پذیر موظف است جهت پوشش ریسک مخاطرات، انبار محصولات را بیمه کند.

تصاویر معرفی طرح
نظر کارشناسی عامل

الف) احراز مدارک: کد بورسی شرکت، گواهی اعتبارسنجی شرکت، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و همچنین گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت و اصالت سنجی شده است.

ب) گواهی ها: گواهی عدم سوء پیشینه مدیرعامل و اعضای هیات مدیره دریافت شده است. مطابق گواهی اعتبارسنجی دریافت شده از شرکت، رئیس هیات مدیره، نایب رئیس هیات مدیره، مدیرعامل و شرکت فاقد چک برگشتی هستند.

ج) وضعیت مالی شرکت: مقایسه نسبت ها و مقیاس های مالی گذشته یک شرکت برای چند دوره بهترین معیار تحلیل مالی است. بر این اساس وضعیت مالی شرکت در سه سال اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. اظهار نظر حسابرس برای آخرین صورت مالی حسابرسی شده شرکت (سال مالی منتهی به 29 اسفند 1400) بیان می کند که وضعیت مالی، عملکرد مالی و جریان های نقدی منتهی به تاریخ مزبور، از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب می باشد.

د) بررسی میدانی: صلاحیت اجرایی متقاضی با توجه به سابقه فعالیت شرکت قابل قبول ارزیابی می شود.

ه) وضعیت طرح: طرح از منظر اقتصادی هم برای مشارکت کنندگان و هم برای مجری توجیه پذیر می باشد.

و) سابقه تامین مالی شرکت: با توجه به بررسی های به عمل آمده این شرکت دارای سابقه تامین مالی از سکوهای تامین مالی جمعی دارای مجوز نبوده است.

ز) شیوه پرداخت سرمایه: کل سرمایه مورد درخواست متقاضی 42,000 میلیون ریال می‌باشد که در یک مرحله از طریق سکوی آی فاند تامین می‌شود. پرداخت بصورت مرحله‌ای بعد از هر 10،000 میلیون ریال سرمایه جمع آوری شده به استثنای مرحله آخر که باقی مانده مبالغ جمع آوری شده را پوشش می‌دهد. لازم به ذکر است پرداخت به متقاضی مشروط به موفقیت حداقل میزان جمع آوری وجوه قابل پذیرش می‌باشد.

اطلاعات شرکت
نام شرکت
مهندسی بسپار گستر آریا
شناسه ملی
10103767150
شماره ثبت
335779
کد اقتصادی
411346415741
نوع شرکت
سهامی خاص
تاریخ ثبت
1387/9/12
آدرس ثبتی
تهران-بلوار نلسون ماندلا(جردن)-خیابان گلفام-پلاک 56-واحد 10
اشخاص شرکت

حسن نجاردیسفانی

عضو هیئت مدیره

سهام دار [15]
صاحب امضا

نرگس علیزاده

رئیس هیئت مدیره

سهام دار [35]
صاحب امضا

مهدی نجاردیسفانی

مدیرعامل

سهام دار [51]
صاحب امضا
اطلاعات مالی طرح
سرمایه مورد نیاز
58,000,000,000
نوع سرمایه گذاری
سرمایه اولیه
پیش بینی میزان سود (درصد)
43
میانگین هزینه‌ها در ماه
2,500,000,000
میانگین درآمد در ماه
30,000,000
پیش بینی هزینه‌ها در مدت زمان طرح
280,000,000
پیش بینی درآمدها در مدت زمان طرح
34,000,000
نرخ ROI
3
حداقل مبلغ سرمایه گذاری
1,000,000
حداکثر مبلغ سرمایه گذاری
400,000,000
تضامین و وثایق
توضیحات تکمیلی
ضمانت نامه تعهد پرداخت صندوق توسعه فناوری ایرانیان با کد سپاص: 1014814020956628 و شماره ضمانت نامه: 4040000028 (استعلام اعتبار ضمانت‌نامه در سامانه سپاص) و چک شرکت
اسناد تضامین
فایل
فایل
گزارش پیشرفت طرح
  1. 20 %

    پیشرفت فیزیکی

    340,000,000 ریال

    پیشرفت مالی

    فایل
  2. 68 %

    پیشرفت فیزیکی

    3,670,000,000 ریال

    پیشرفت مالی

    فایل
اسناد عمومی
ارزیابی فنی و مالی
فایل
امکان سنجی فنی و مالی
فایل
گزارش اعتبارسنجی
فایل
سند گزارش عامل
فایل
تاییدیه نهاد مالی
فایل
قرارداد سرمایه پذیری
فایل
ماشین حساب
میزان سرمایه مدنظر

مبلغ تخمینی بازگشتی

0

راهبر طرح

به اطلاع سرمایه‌گذار گرامی می‌رسانیم که برای تصمیم‌گیری دقیق‌تر و بهبود فرآیند سرمایه‌گذاری، راهبران طرح آماده پاسخگویی به سؤالات و رفع هرگونه ابهامات شما می‌باشند.

علیرضا صادقی

فنی

0912422342
alireza@gmail.com

محمد فرضیایی

مالی

09128729327
mfarsz@gmail.com
نظرات
  • حامد
    1403/6/17

    test

شکایت

کاربر گرامی، در صورت وجود هرگونه مغایرت یا شکایت در ارتباط با این پروژه، می‌توانید شکایت خود را ثبت نمایید.